• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Консалтингова студія інструкторів з фізичної культури

Консалтингова студія інструкторів з фізичної культури

2021-09-03

/Files/images/novini/Консалтингова студія фізіструкторів 03.09.2021.jpg

03 вересня 2021 року в закладі дошкільної освіти № 30 "Росиночка" відбулося засідання консалтингової студії з проблеми "Організація освітньо- виховного процесу та навчально-методичне забезпечення в закладах дошкільної освіти у 2021-2022 н.р."

Присутні ознайомилися з нормативними документами, які регламентують діяльність ЗДО у 2021.- 2022 н.р. (доповідь інструктора з фізичної культури ЗДО #30 - Гаврильченко О.Д.).

Вихователь-методист ЗДО #30 - Беспалько Н.І. презентувала комплексні та парціальні програми розвитку дітей дошкільного віку, які мають гриф МОН та чинні у поточному навчальному році.

На заході були присутні консультанти комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" - Романюк О.В. та Падалка С.М. Романюк О.В. ознайомила спеціалістів зі змінами у підвищенні кваліфікації педагогічних працівників, звернула увагу на реалізації оновленого Базового компонента дошкільної освіти та відвовіла на запитання інструкторів.

Керівник методичного обєднання інструкторів з фізичної культури - вихователь-методист ЗДО № 18 Волкова Г.Г. презентувала присутнім план роботи ММО на 2021-2022 рік та звернула увагу на необхідності розробки програми для дітей з особливими освітніми потребами.

Під час проведення студії були дотримані карантинні обмеження. Захід надав можливість зустрітися колегам та обговорити найважливіші питання щодо планування фізкультурної діяльності, поділитися досвідом роботи та й просто поспілкуватися з колегами офлайн.

Кiлькiсть переглядiв: 87