Тиждень духовності

2022-01-13

/Files/images/novini/Тиждень духовності в 2022.jpg

В ДНЗ № 30 «Росиночка» з 04 січня по 14 січня 2022 року був організований Тиждень духовності, спрямований на реалізацію завдань парціальної програми "Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на християнських цінностях" та здійснення патріотичного виховання дошкільників.

Педагоги закладу ознайомили дітей із історією виникнення Різдва, розповідали про Ісуса Христа, закріпили знання про традиції та обряди святкування різдвяних свят. Були проведені бесіди, розгляд ілюстрацій, перегляд презентацій та відео, дидактичні ігри, читання художньої літератури, вивчення колядок та щедрівок. Діти приймали участь у театралізованій діяльності та розвагах. Дуже сподобалася дошкільникам художньо-продуктивна діяльність – створення різдвяної зірки, яку малята використали потім під час колядування та щедрування.

Педагогічний колектив ДНЗ №30 «Росиночка» переконаний, що залучення дошкільнят до народних традицій та засвоєння християнських моральних цінностей сприяє вихованню у дітей добра, милосердя, доброчинності, відповідальності, співчуття та турботливості.

Кiлькiсть переглядiв: 143